Wil jij succesvol adverteren op Social Media?

Laat het aan professionals over.

Krijg gratis advies van onze expert 


Door de uitgebreide advertentiemogelijkheden en eindeloze targetting-opties is Facebook Advertising een unieke pion in de online marketing wereld. Met onze unieke en meetbare methode kunnen wij jouw ideale klanten bereiken, en dus resultaat leveren dat het verschil maakt.


Door dagelijks de advertenties te analyseren èn optimaliseren zorgen wij voor het beste resultaat met het hoogste rendement. Door de advertenties in te zetten op de juiste manier kan je zomaar honderden euro's per maand aan advertentiekosten besparen! Zo worden Facebook Advertenties geen kostenpost maar een inkomstenbron.

Waarom Facebook Marketing?

Facebook is het grootste Social Media platform van de wereld, en met meer dan 7 miljoen dagelijkse gebruikers in Nederland is Facebook een interessante keuze voor verschillende bedrijven in verschillende branches. Vaak wordt gedacht dat Facebook alleen kan worden gebruikt voor B2C, echter is dit niet waar en kan Facebook ook worden gebruikt voor zakelijke klanten door middel van de unieke advertentie mogelijkheden!


Ben jij klaar om de wereld te veroveren met creatieve én effectieve Facebook-campagnes?

Krijg gratis advies van onze expert


Wat kan ik verwachten?

Scoren op social media èn tijd overhouden voor jouw business, dat kan bij ons. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk het resultaat. Wij zorgen er namelijk voor dat je meer naamsbekendheid krijgt, meer leads én meer verkopen. Het belangrijkste voor ons is dat het jou keiharde omzet oplevert. Halen we onze doelstelling niet? Dan betaal je ook niet. No cure, no pay.

Waarom Social Made Easy?

Social Made Easy is een marketingbureau dat zich volledig focust op social media. Wij hebben de juiste expertise in huis om van jouw campagne een succes te maken. Waarom we experts zijn? We leren dagelijks bij, én we zijn echte social-freaks. Schermtijden van 8+ uur zijn voor ons geen uitzondering. Alles om op de hoogte te blijven van de laatste trends. 

Resultaten

Rijma de Ruiter

Rouwbegeleiding

+400 leads gegenereerd in 3 weken

Kosten: €0,49 per lead

Sri Sri Ayurveda

Ayurvedische Webshop

+50 extra bestellingen per maand

ROAS van 400%

Waysun

Zelfbruiners

+50 extra bestellingen gegenereerd

ROAS van 200%

Wat zijn de prijzen?

Succesvolle en winstgevende Facebook Advertenties hoeven niet duur te zijn. Onze tarieven beginnen al vanaf €295 per maand. Lossen we jouw probleemstelling niet op? Dan betaal je niets. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Wij zetten de koffie alvast klaar voor een kennismakingsgesprek! ☕️

Erachter komen hoe je de advertenties effectief inzet?

Neem contact op met Sven voor gratis advies.


null


arrow_drop_up arrow_drop_down