Instagram Marketing

Door de laagdrempeligheid van Instagram en de verschillende mogelijkheden tot adverteren is het een belangrijk hulpmiddel voor je online marketing! Door het laagdrempelige aspect van Instagram is het kanaal perfect voor storytelling en persoonlijke branding.

Door de verschillende mogelijkheden tot adverteren, denk aan stories en gesponsorde berichten, is Instagram de juiste tool voor het adverteren van jouw business!

Instagram Advertenties

Omdat Facebook en Instagram beiden behoren tot dezelfde groep biedt Instagram veel en uitgebreide advertentie mogelijkheden! Echter kan het net een doolhof zijn als je er geen verstand van hebt.

Door dagelijks de advertenties te analyseren en optimaliseren bereiken we voor jou het beste resultaat en hoef jij je geen zorgen meer te maken over je naamsbekendheid, verkopen of reserveringen, dit loopt vanaf nu allemaal op de automatische piloot!


Wat zijn de prijzen?

Succesvolle en winstgevende Instagram Advertenties hoeven niet duur te zijn. Onze tarieven beginnen al vanaf €295 per maand. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Wij zetten de koffie alvast klaar voor een kennismakingsgesprek! ☕️

Groeien met Instagram Marketing? Neem contact met ons op!

  • Transparant
  • Meetbare methode
  • Persoonlijke marketeer
  • Maandelijks progressie gesprek
  • Maandelijks opzegbaar
arrow_drop_up arrow_drop_down