Wie zijn wij?

Sven Goth

social media expert. marketing nerd. copywriter

"werken met gemotiveerde klanten geeft mij een enorme boost. Verder ben ik zowaar geobsedeerd door facebook en de mogelijkheden van dit geweldige platform. Gaan wij samen voor het hoogst haalbare resultaat?"

Luc van den Borne

content manager. webshop expert. web developer.

"ik heb van jongs af aan meegekregen dat je altijd oprecht en eerlijk moet zijn, dat zie je ook terug in onze adviezen en samenwerkingen. wij willen het beste voor onze klanten zodat we samen kunnen gaan voor het beste resultaat!"

Social Made Easy is een marketingbureau dat zich volledig focust op social media. De naam zegt het al, wij maken social media weer leuk èn gemakkelijk voor jou als ondernemer. Bij ons kan je terecht voor social media beheer, Facebook marketing, Instagram marketing, LinkedIn marketing èn recruitment via social media.

Nadat wij zelf de kracht van social media hebben ervaren, wilden we bedrijven gaan helpen met hun social media. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat wel en niet werkt voor jouw bedrijf. Door onze strategische visie trekt jouw bedrijf de aandacht bij jouw doelgroep, en worden ze geprikkeld om uiteindelijk een aankoop te doen. Alles voor jouw resultaat.


2018 - Sven is begonnen met Social Advertising onder de naam ADforward

2019 - Luc werd onderdeel van ADforward

2020 - ADforward krijgt een nieuwe naam; Social Made Easy! Hiermee spreken we een grotere groep ondernemers aan, en het is een naam die lekker blijft hangen! Inmiddels waren we het thuiswerken een beetje moe... Ons eerste kantoor was dus een feit. Hier hebben we 6 maanden lang flink kunnen groeien.

2021 - In januari kregen we de sleutels van ons nieuwe kantoor, waar we meer doorgroeimogelijkheden hebben. Ook kunnen we hier onze klanten goed ontvangen, niet bepaald onbelangrijk.

De koffie staat al voor je klaar!

arrow_drop_up arrow_drop_down